2012. július 19., csütörtök

Meghívó a világ közepére

A Magyar Ifjúsági Tanács és a Kisebbségekért Pro-Minoritate Alapítvány huszonhárom év alatt bebizonyította, hogy évente egyszer Tusványos a világ közepe. A csillagok állása és a szervezők döntése szerint idén július 24-29-e között Tusnádfürdő lesz a világ közepe.

Kedves erdélyi, kárpát-medencei magyar fiatal, ha részese szeretnél lenni ennek a különleges és kihagyhatatlan alkalomnak, nem kell mást tenned, mint összepakolnod és ott lenned a világ közepén, Tusványoson.

Az ehhez hasonló nagy horderejű események az odalátogatók részéről többnyire jelentős anyagi befektetést igényelnek, Tusványos viszont egy rendkívül költségkímélő rendezvény. A belépés díjtalan, a stoppolás olcsó, csupán a szállásodról és az étkezésedről kell gondoskodnod, majd engedd, hogy sodorjanak az események. A világ közepén minden este koncertek és bulik várnak, napközben a tizenöt programsátor valamelyikében számtalan izgalmas előadáson vehetsz részt. Találkozhatsz itt rövidnadrágos politikusokkal és szakemberekkel, ismert sportolókkal, humoristákkal, kalandorokkal, valamint megismerkedhetsz a Kárpát-medence különböző régióiból érkező fiatalokkal is.

A program elkészült, a tábor nyitva áll, várunk Tusnádfürdőn, a világ közepén július 24-29-e között.


Székelyudvarhely, 2012. július 19.

Jakab Attila
főszervező

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése